• Español
  • Català
  • English
  • Français

Qui Som?

Som una empresa familiar nascuda en 2009 però que integra en el seu nucli a professionals amb més de 30 anys d'experiència en el sector.
PLÁSTICOS KIRA està situada a l'àrea d'influència de la desembocadura del riu Ebre en un clima mediterrani.
Des de sempre hem tingut un gran respecte per l'aigua, aquest element essencial que és imprescindible per a la vida.
Fruit d'aquest respecte i del coneixement que l'aigua és un ben escàs, neix Plásticos Kira per oferir solucions que facin arribar l'aigua allà on es necessiti amb la major eficiència possible.
Els nostres clients són nostra millor referència gràcies a un pilar fonamental de PLÁSTICOS KIRA: L'orientació al client. Ens posem a la seva disposició. Els seus projectes tenen aquí un soci sòlid per dur-los a terme.

Fabricació

A PLÁSTICOS KIRA som especialistes en l'extrusió de canonada de polietilè d'alta densitat (PEHD) i baixa densitat (PELD) per a la conducció d'aigua potable i de reg i també per a la protecció de cable elèctric i telecomunicacions.

Solament en 2014 Plásticos Kira va fabricar canonada suficient per donar més d'una volta i mitja a la lluna.

Internacionalització

La nostra vocació de creixement ens ha portat a internacionalitzar-nos.

Prova d'això és que estem presents de forma regular en 4 dels 5 continents. Tenim clients satisfets a Europa, Àfrica, Amèrica i Oceania.

Qualitat

La investigació i la millora contínua ens porten a l'aplicació dels més moderns processos de fabricació amb l'objectiu de fabricar els nostres productes amb la qualitat requerida de la forma més eficient possible.
Disposem d'un laboratori que ens permet assegurar la qualitat de les nostres canonades.

Plásticos Kira és una empresa certificada ISO 9001.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir una millor experiència i servei. Si continua navegant considerem que accepta el seu ús.